Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Изпълнителният директор на ИА „Програма за образование“ издаде Решение за предоставяне на средства от Механизма за възстановяване и устойчивост по процедура чрез директно предоставяне на конкретни крайни получатели BG-RRP-1.014 "Изграждане на центрове за високи постижения в професионалното образование и обучение"

На 6 октомври 2023 г. в съответствие с чл. 25 от Постановление № 114 от 8 юни 2022 г. на Министерския съвет за определяне на детайлни правила за предоставяне на средства на крайни получатели от Механизма за възстановяване и устойчивост (Механизма), изпълнителният директор на Изпълнителна агенция „Програма за образование“ издаде Решение за предоставяне на средства от Механизма за одобрено предложение за изпълнение на инвестиции на конкретен краен получател Професионална гимназия по земеделие „Тодор Рачински“ - гр. Генерал Тошево по процедура BG-RRP-1.014 "Изграждане на центрове за високи постижения в професионалното образование и обучение".

Обобщена информация в структуриран вид за издадените до момента Решения по процедурата, която ще бъде своевременно обновявана от ИАПО, може да намерите в секция „НПВУ/Решения/Решения за предоставяне на средства“.

ДОКУМЕНТИ

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.